• Huizhou Calipolo accessory Ltd
Huizhou Calipolo accessory Ltd

Nieuws

Kenmerken en toepassing van siliconen rubber /selectie van ruwe rubber
Tijd vrijgeven: 2020-09-19 11:01:56  Hits: 23

Kenmerken en toepassing van siliconen rubber

Siliconrubber is een speciale synthetische elastomer, die is gemaakt van lineaire polysiloxaan, gemengd met versterkende vulstof en gevulkaniseerd onder verwarming en druk.Het is perfect in evenwicht met mechanische en chemische eigenschappen, waardoor veel van de eisen van vandaag te voldoen aan de eisen van toepassingen.

Siliconrubber blinkt uit in de volgende gebieden:

Stabiliteit bij hoge en lage temperatuur

Inert (smaakloos en reukloos)

Transparant, gemakkelijk te kleuren

Breed bereik van hardheid, 10-80 kusthardheid

Chemische resistentie

Goede afdichting prestaties

Elektrische eigenschappen

Compressiebestendigheid

Naast de bovengenoemde uitstekende eigenschappen, vergeleken met conventionele organische elastomeren, siliconen rubber diverse onderdelen zijn bijzonder gemakkelijk te verwerken en te vervaardigen.Siliconrubber is gemakkelijk te stromen, zodat het kan worden gevormd, kalendered en geëxtrudeerd met een laag energieverbruik.Eenvoudige verwerking betekent een hoge productie-efficiëntie.

Delen van siliconenrubber kunnen in de volgende vormen worden geleverd:

Compound: dit gebruiksklare materiaal kan worden gekleurd en gekatalyseerd volgens uw verwerkingsapparatuur en eindgebruik.Basismateriaal: dit soort siliconen polymeer bevat ook versterkende vulstof.Het rubberen basismateriaal kan verder worden gemengd met pigmenten en additieven om een verbinding te vormen om aan uw kleur en andere fabricagevereisten te voldoen.

Vloeibare siliconen rubber (LSR): dit tweecomponent vloeibaar rubber systeem kan worden gepompt in de juiste spuitgietapparatuur en vervolgens thermisch worden gezouten in gegoten rubber onderdelen.

Fluorosiliconen rubberverbindingen en basismaterialen: fluorsiliconen rubber behoudt veel van de belangrijkste eigenschappen van organosilicon, bovendien heeft het ook een superieure chemische, brandstof- en olieresistentie.

Selectie van rauwe rubber: rauwe rubber met verschillende kenmerken moet worden geselecteerd overeenkomstig de prestaties van het product en de voorwaarden voor de dienst.

Vinylsiliconen rubber: producten die nodig zijn om de temperatuur te gebruiken in … 70 ~ 250 94851;range, kunnen vinylsiliconen rubber gebruiken.

Lage benzeen siliconen rubber: producten vereisen het gebruik van een zeer hoge temperatuur range … 90 ~ 300 ~afschermend;, lage benzeen siliconen rubber kan worden gebruikt.

Fluorosilicon: wanneer de producten resistent moeten zijn tegen hoge en lage temperatuur en brandstof en oplosmiddel, wordt fluorsiliciumgel gebruikt

zmkm-800_800.jpg

voorgaand: No

volgende: Heb je aandacht besteed aan de ve...